#együttműködés #kapcsolat #elsőkapcsolat

Ajánló a Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal programhoz.

Sorsfordító és felszabadító 3 napos Belső Utazás hétvége magyar nyelven, a módszer kidolgozójának, Brandon Bays-nek videós tanításaival és a tanfolyam házigazdájával, Domján Ibolyával.

Információ: https://www.thejourneyhungary.com/online-tanfolyam/

Személyes tapasztalaton alapuló ajánlás következik. :)

Bevezető: pszichológusnak tanultam, agyunk-elménk működése számomra egy megoldandó csoda, a Szűz csillag jegyében születtem, így talán érhető elemző mivoltom. :) Valamint az is hogy mindig mindent megkérdőjelezek, igen még magamat is, pláne mást… Mindig rendkívül szkeptikus voltam a vezetett tudatállapotváltozásokkal kapcsolatban, például a hipnózist kifejezetten utálom, egyáltalán nem vagyok képes rá, már hogy nem engedtem meg senkinek, sokáig úgy gondoltam azért mert nem bízom annyira senkiben, de a Belső Utazás ráébresztett hogy ez talán nem bizalmi kérdés… Vagy nem úgy ahogy eddig gondoltam. Na itt vannak bennem kérdések… és azt hiszem a Belső Utazás után mindenkinek lesznek…

Tehát ismerem a vezetett imaginációkat és nagyon tetszenek és hitelesnek is gondolom, de csak másnak, mert engem kevés alkalommal sodort annyira magával a dolog, hogy valóban képes lettem volna beleélni magam a helyzetbe. A komoly szitut meg egyáltalán nem vállaltam be, még a mentorom által vezetett álomvizsgálatba sem tudtam belemenni, de még egy álomnaplót sem voltam képes írni, mert sosem álmodom, extra zaklatott állapotban jönnek képek, de értelmetlen egyveleg csak az egész. Anyukám is ilyen, tőle örököltem, mi rögtön a mély álom fázisba kerülünk és abból is ébredünk fel.

Azt hiszem bajom van mindennel ami „vezetett”, mert nagyon nehezen adom át a gyeplőt, nehezen veszítem el a hétköznapi tudatomat, a meditációt is úgy kellett megtanulnom anno, és a mai napig egyedül szeretem csinálni.  Csak hozzátenném berúgni sem nagyon tudok, tehát a kontrollvesztés nem igazán megy. Emlékszem mikor bulizni jártunk nagyon irigyeltem a barátnőimet delírium eléréséért.

Így vágtunk tehát bele a Belső Utazásba Ibolyával, ami a kezdetektől meglepő élmény volt mert egyáltalán nem olyan vezetett imagináció mint ahogy vártam, érdekes és könnyed másféle tudatállapot változás volt. Jöttek a képek sorra és igen különös, meglepő kérdésekkel szembesültünk. Különleges élmény is volt, mert annyira könnyen sodródtam bele az eseményekbe, olyan természetesen, hogy egyszer csak azt vettem észre hogy már benne vagyok. A dolog magába szippantott minden ellenállás nélkül. És nem tudom még, hogy maga a módszer, vagy Ibolya személy miatt. Ehhez még többet kell tudnom róla, de azt hiszem mindkettő lehet. Az biztos hogy a Belső utazás mint módszer nagyon lágy, puha, kellemes dolog, mégis magaddal találkozol benne. Izgalmas.

A Belső utazás Ibolyával sok mindent megmozgatott bennem, de ezekről nem írhatok nyilvánosan a családom miatt. Viszont akkor is mint mindig megjelentek utána illatok előttem, mert én illatokban gondolkodom, azokon keresztül élem meg az érzéseket.

Nagyon mélyen megmaradtak bennem a szobák ahogy szürkéből fehérre váltanak. Nem tudom miért épp egy pinceszerűségbe utaztam, életem nagy sors kérdésével találkoztam ott, de ez egy örökké megoldatlan kérdés marad. Nincs min elindulni, talán ezért a pince? Mert ez egy eleve eltemetett dolog? Nem jöhet felszínre soha.

A fekete színnek nincsen illatban megfelelője, illetve ami van a nyírkátrány szörnyű keserű szag, de van illata a koszos földnek, a máló vakolatnak, a piszkosfehér falaknak, a vetiver földszaga, a szent tömjén kesernyés-ázott illata, a nagarmotha bőrös fás illata pedig a levegőben terjengő pince odort testesíti meg, kis fűszeres kék ciprussal lenne az igazi, ha pedig pikírt akarok lenni és a penészt is meg akarom jeleníteni akkor az opoponax – édes mirha és katrafay szükséges.

Milyen fennkölt és szent illatok… át is vezetnek a fehérségbe, ahol jázminok, gardéniák, és kék lótusz vesznek körül. Ha parfümöt most készítenék akkor aglaia, borónia és százszirmú rózsa lenne a vezető illatom, ezzel finomítanám a Khust.

Van egy illat amit sokan ismernek, legalábbis akik egy kicsit is érintik munkájuk során az illatokat, és mégis kevesen tudják hogy a kesernyés, avar és föld illatú vetiver mellett létezik egy édeskés narancsos változat is, épp mint a dark és light pacsuli, a tartály amiben desztillálnak meghatározó a későbbi illat szempontjából. A vetiver illóolajat hagyományosan öntöttvasban desztillálják, így égett szagú lesz, amely elvonja a figyelmet teljes édes és földes mélységéről. De vannak területek ahol a zöld vetivert hoznak létre réz(bronz) vagy acél tartályokban, Haitin inkább ez a hagyományos, elnevezése: Khus.

A Khus illatot választottam Belső Utazásom illatának, revitalizáló vetiver olaj, kényelmet és támogatást nyújt minden helyzetben. Aromája erőteljesen földelő és megnyugtató hatású, ami hasznos lehet a stressz és a feszültség oldásában. Elsősorban az illatszeripar számára készült típus nyitott szívű és kecses, segít megbirkózni az élet kihívásaival. A vetiver olaja különösen hasznos a Muladhara vagy a gyökércsakra (első) kiegyensúlyozására. Elősegíti az összetartozás érzését, a közösségi gyökereket és az otthonlétet. (Információ: A haiti vetiver legmagasabb szintű kinyerési eljárása a hidrodesztilláció, emiatt magas szeszkviterpenoid tartalommal rendelkezik a kapott anyag, ami kivételes nyugtató, ellazító hatást ad. Botanikai/latin név: Vetiveria zizanioides, felhasználás: gyökér.)

A vetiver a szürkéből fehérré válás szimbóluma, talán mert a változásé is, elég néhány év öregítés – aged – és egészen más, sokkal mélyebb lesz az illata.

Hogy működik-e a módszer? Ajánlom-e? Egyértelműen működik és ajánlom! Mert egy olyan módszerről van szó, amivel közelebb kerülhetünk önvalónkhoz! A színhasználatban, térválasztásban megjelenő motívumok egyértelműen jelölték a sorskérdéseket esetemben, nem lehetett kitérni előlük! Mégsem erőszakos mint a terápiák… (na látjátok ez is?... évekig terápiákat tanultam, még családterápiát is, erre most hogy engedem azt gondolnom ami a valóság, és egyből erőszakosnak neveztem…) hanem lágy és magától értetődő, mintha másképpen nem is lehetne…

…nos dióhéjban ennyi… kérdezzetek… szívesen válaszolok!

Köszönöm hogy elolvastad!

Zsófia

2022.03.07.

Fotók forrása:

Vetiver variációk:

https://www.pinterest.com.mx/pin/265571709248894448/

https://essentialheal.hu/vetiverfu-illoolaj-hatasai-es-hasznalata/

https://en.wiktionary.org/wiki/vetiver#/media/File:Ethiopia_2008_vetiver_grass.jpg

 

Tehát még egyszer: ;)

Március 19-21. Online tanfolyam.

Sorsfordító, és mélyen felszabadító találkozás önmagaddal. Sorsfordító és felszabadító 3 napos Belső Utazás hétvége magyar nyelven, a módszer kidolgozójának, Brandon Bays-nek videós tanításaival és a tanfolyam házigazdájával, Domján Ibolyával.

Információ: https://www.thejourneyhungary.com/online-tanfolyam/