Természetes alapanyagok

Kizárólag kiváló minőségű és Európában minősített illatkomponensekkel dolgozom, a beszerzéshez több beszállítóval is kapcsolatban állok; vannak közöttük francia, angol, német cégek és egy nagyváradi is, lent felsorolom őket.

Hosszú évek tapasztalata alatt kidolgoztam azt a gyártási metodikát amivel el tudom érni a szintetikus parfüm fixálók hatását, ezzel nagyon tartós parfümöt kaphatunk. Valamint kidolgoztam több illat aspektust is, amivel elérhetjük a nehezen megközelíthető általánosan kedvelt pézsmás és borostyános, vagy púderes tónusokat, de még akár a gourmand illatok, praliné, vattacukor, csokoládé is rendelkezésre áll. 

Ezen illat aspektusok nincsenek egy illatcsaládon belülre szorítva, több illatcsaládot érintve alakultak egésszé, és végül az Esszenciák sorozat Akkordjaiként nyertek formát, ekként jelenítem meg őket.

A felhasznált alapanyagok minőségétől függ hogy az illat parfümmé válik-e vagy sem, itt sajnos engedményeket nem tehetünk, éppen ezért gondosan kiválogattam a beszállítókat.     

A következő cégek alapanyagait használjuk fel:

Hermitage Oils

Több mint 700 speciális illóolaj, abszolút, CO2 kivonat, természetes izolátumok, extraktumok, enfleurage és kézműves illatszerek alapanyagai. Sokféle természetazonos szintetikus formula megtalálható náluk. Aromaterápiás minőség.

https://hermitageoils.com/

 

ESSENCE Pur

420 féle alapanyag, 5 kontinens több mint 60 országából. 100% -os tisztaságú illóolajak összhangban az AFNOR aromaterápiás előírásokkal.

http://www.essence.de/de

 

Elemental

Nem túl nagy választékkal, de nagyon jó áraikkal nélkülözhetetlenek, amit csak lehet tőlünk veszünk, sajnos igen kevés típus. A minőség illóolajokból, abszolútokból, CO2 kivonatokból kiváló, de az aromaterápiás szintet nem éri el.  

http://www.elemental.eu/hu/

 

Aroma-Zone

Viszonylag széles választék és elfogadható árak, természetes illatosítókból a legnagyobb kínálattal, gourmand illatkomponensek, valamint gyümölcsök is elérhetőek náluk. Aromaterápiás minősítésük nincsen, de viszonylag sok a BIO termékük. 

http://www.aroma-zone.com/

 

Köszönöm a figyelmet!
Pintér Zsófia

Illatkreátor

+36 30 210 13 88
https://elixirsajatkezzel.blogspot.hu/
https://www.facebook.com/KezmuvesParfum/

https://www.facebook.com/events/1032877650158448/

https://www.facebook.com/events/313399772376461/

parfum.receptek@gmail.com

 

 

Loading...