Személyre szabott parfümkészítés

Oszd meg a véleményedet!

101 600,00 Ft
Csodás utazás érzékeink birodalmába! 200 illatkomponens áttekintésével kiválasztjuk azt a 30 típust ami testhezálló, ami beleillik a vágyott illatvilágban, majd ebből parfümöt alkotunk apró lépésenként. Egy három hónapig tartó folyamat, ami első pillanatától az utolsóig közösen zajlik, együtt határozzuk meg mely jegyeket hangsúlyozzunk, együtt alkotunk akkordokat, az utolsó cseppig mindent együnk adagolunk alkotásunkba.

Élmény garancia!
100% természetes alapanyag!
Exkluzív minőség!
Kézzel készül DIY.
Illatalkotás.
Tudásbázis.

A személyes konzultáció folyamata

Első alkalommal 80-120 illatkomponens áttekintése után határozzuk meg a fő vonalakat, kiválasztjuk a lehetséges alkotókat, ezután egy hetet szoktam kérni, hogy létrehozzam a receptúra lehetséges első verzióját.

A második találkozó alkalmával a pontos mennyiségeket állapítjuk meg, behatároljuk az akkordokat, és a folyamat közben áttekintünk újabb akár 50-100 illatot is, hogy a lehetőségeket érzékeltethessem. Majd ismét egy hétre van szükségem, hogy a receptúra immár végleges verzióját létrehozzam.

A harmadik találkozó már az alkotásé, együtt állítjuk össze a parfümöt, tehát a teljes folyamatnak részese vagy, minden a szemed illetve itt inkább és az orrod előtt zajlik le. Miközben cseppenként adagoljuk az illatkomponenseket, végig szaglászunk, még ekkor is változtathatunk az árnyalatokon, valamint bőrpróbát végzünk.

A három találkozás, tehát az illat megtervezése és létrehozása jelenti az első hónapot, a második hónap pedig az, amikor a megalkotott parfüm az érési idejét tölti, utána jön a dekantálás, szűrés, és ezután adom át a már kész kompozíciót.

Árajánlatot adni igen nehéz, nagy általánosságban három találkozás elég, de hozzá kell tegyem hogy vannak igen bonyolult esetek, amikor több kell. Alkalmanként nagyjából 3 óra szükséges, ára: 20.000 Ft + áfa. A parfümöt amit megalkotunk alapanyagáron számolom (mint a képzéseken is, nem vagyok kereskedő), így éppúgy 50-60 ml-t kapunk 20.000 Ft + áfa költségért. Cserébe amit készítünk alkotói alapján nem csak hogy niche parfüm, hanem minőségében a legjobbak közül való. Illatanyag tartalma: 35-50%.
Kizárólag Európában minősített természetes eredetű alapanyagot használunk.

Emellett valóban közös alkotásról van szó, bele kell éljem magam a személyiségedbe, legalább egy kicsit. Ezt úgy kezdjük hogy minden kedvelt parfümöt és illatot tudnom kell, aztán ismernem kell jelenlegi élethelyzetedet és jövőben terveid, valamint hogy mit vársz a kompozíciótól? Miben erősítse meg? Miben nyújtson támaszt?

Fontos tudni hogy egy átlagember állítólag 40 illattal bír el, utána eltompul az érzékelése, az én tapasztalatom ennél azért jóval több, persze hozzám valószínűleg nem az átlag érzékeléssel rendelkezők jönnek el, de 100 illatot nagyjából mindenki be tudott fogadni.

Összegzésül: optimális esetben, tehát 3 személyes találkozással számolva összesen: 80.000 Ft + áfa az ára az egyedi parfümnek.

Újraalkotás:
A későbbiekben egy személyes tanácsadás áráért, azaz 20.000 Ft + áfa munkadíjért bármikor újra összeállítom a parfümöt, ekkor személyesen is jelen lehet lenni, ki ahogy akarja. Természetesen az érési időt és az alapanyag megrendelési idejét ekkor is számításba kell venni. A receptúra kizárólag a megrendelőé, azaz kötelezettséget vállalok arra, hogy senki másnak nem készítem el az illatot.
- +
Személyre szabott parfüm, békebeli kompozíció, botanikai alapanyagok Különleges élmény! Parfümkészítés a 350 darabos parfümorgonámmal. A személyre szabott parfümöt többszöri illatpróba során állítjuk össze; amikor egyedi parfümöt készítünk sorra vesszük a kedvenc illatokat, és a teljes kedvelt illatvilágból alkotjuk meg a végleges változatot. Kötött forma: három találkozás és minimum két hónap. A lényege: miközben átnézünk 120-240 illatot, figyelmem kizárólag a tiéd 3x3 órára. Az alkotás közös már az illat kialakulásának első pillanatától kezdve, és ez teszi valóban lehetővé az illat személyre szabását. Csodás utazás, minden olyan illatkomponenssel megismertetlek ami közel állhat a személyiségedhez, valamint azokkal is amikről feltételezem hogy nyújthatnak valamit számodra.

Oszd meg a véleményedet!

Ezt véleményezed: Személyre szabott parfümkészítés

Használj 'space"-t az elkülönítéshez. Hosszabb kifejezésekhez használd az idézőjelet!

Loading...