Személyre szabott parfümkészítés

Oszd meg a véleményedet!

254 000,00 Ft
Csodás utazás érzékeink birodalmába! 250 illatkomponens áttekintésével kiválasztjuk azt a 30 típust ami testhezálló, ami beleillik a vágyott illatvilágban, majd ebből parfümöt alkotunk apró lépésenként. Egy négy hónapig tartó folyamat, ami első pillanatától az utolsóig közösen zajlik, együtt határozzuk meg mely jegyeket hangsúlyozzunk, együtt alkotunk akkordokat, az utolsó cseppig mindent együnk adagolunk alkotásunkba.

Élmény garancia!
100% természetes alapanyag!
Exkluzív minőség!
Kézzel készül DIY.
Illatalkotás.
Tudásbázis.

Személyre szabott parfümkészítés

Személyes konzultáció: Hétköznap 11-14 óráig, időtartam: alkalmanként 3 óra. Az alkalmak 2-4 héttel követik egymást. A fizetés alkalmanként történik. A folyamat 4 alkalomból, illetve egy ötödikből áll, amikor is átadom a parfümöt, ez az alkalom ajándék, költsége nincsen, viszont ekkor kell a parfüm alapanyagköltségét kifizetni. A negyedik és ötödik alkalom között mindenképpen el kell teljen 4 hét érési idő.

Időpontot nagyjából két héttel előtte kell egyeztetnünk.

A személyes konzultáció folyamata:

Első alkalommal 80-120 illatkomponens áttekintése után határozzuk meg a fő vonalakat, kiválasztjuk a lehetséges alkotókat, ezután egy hetet szoktam kérni, hogy létrehozzam a receptúra lehetséges első nyers verzióját.

A második találkozó alkalmával behatároljuk az akkordokat és körvonalazzuk a mennyiségeket, és a folyamat közben áttekintünk újabb akár 80-120 illatot is, hogy a lehetőségeket érzékeltethessem. Ismét egy hétre van szükségem, hogy a receptúra újabb pontosabb verzióját létrehozzam, ellenőrizzem a lehetséges szinergiákat.

A harmadik találkozón már bőrpróbát végzünk és megállapítjuk a pontos mennyiségeket. Majd ismét egy hétre van szükségem, hogy a receptúra immár végleges verzióját létrehozzam.

A negyedik találkozó már az alkotásé, együtt állítjuk össze a parfümöt, tehát a teljes folyamatnak részese vagy, minden a szemed illetve itt inkább és az orrod előtt zajlik le. Miközben cseppenként adagoljuk az illatkomponenseket, végig szaglászunk, még ekkor is változtathatunk az árnyalatokon.

A négy találkozás, tehát az illat megtervezése és létrehozása jelenti az első három hónapot, a negyedik hónap pedig az, amikor a megalkotott parfüm az érési idejét tölti, utána jön a dekantálás, szűrés, és ezután adom át a már kész kompozíciót.

Árajánlatot adni igen nehéz, nagy általánosságban négy találkozás elég, de hozzá kell tegyem hogy vannak igen bonyolult esetek, amikor több kell. Alkalmanként nagyjából 3 óra szükséges, ára: 45.000 Ft + áfa. A parfümöt amit megalkotunk alapanyagáron számolom (mint a képzéseken is, nem vagyok kereskedő), így éppúgy 40-60 ml-t kapunk 20.000 Ft + áfa (25.400 Ft) költségért. Cserébe amit készítünk alkotói alapján nem csak hogy niche parfüm, hanem minőségében minden szempontból a legjobbak közül való. Illatanyag tartalma: 25-40%.
Kizárólag Európában minősített természetes eredetű alapanyagot használunk.

Emellett valóban közös alkotásról van szó, bele kell éljem magam a személyiségedbe, legalább egy kicsit. Ezt úgy kezdjük hogy minden kedvelt parfümöt és illatot tudnom kell, aztán ismernem kell jelenlegi élethelyzetedet és jövőben terveid, valamint hogy mit vársz a kompozíciótól? Miben erősítse meg? Miben nyújtson támaszt?

Fontos tudni hogy egy átlagember állítólag 40 illattal bír el, utána eltompul az érzékelése, az én tapasztalatom ennél azért jóval több, persze hozzám valószínűleg nem az átlag érzékeléssel rendelkezők jönnek el, de 100 illatot nagyjából mindenki be tudott fogadni.

Összegzésül: optimális esetben, tehát 4 személyes találkozással számolva összesen: 200.000 Ft + áfa az ára az egyedi parfümnek.

Újraalkotás:
A későbbiekben egy személyes tanácsadás áráért, azaz 40.000 Ft + áfa munkadíjért bármikor újra összeállítom a parfümöt, ekkor személyesen is jelen lehet lenni, ki ahogy akarja. Természetesen az érési időt és az alapanyag megrendelési idejét ekkor is számításba kell venni. A receptúra kizárólag a megrendelőé, azaz kötelezettséget vállalok arra, hogy senki másnak nem készítem el az illatot.
- +
Személyre szabott parfüm, békebeli kompozíció, botanikai alapanyagok Különleges élmény! Parfümkészítés a 600 darabos parfümorgonámmal. A személyre szabott parfümöt többszöri illatpróba során állítjuk össze; amikor egyedi parfümöt készítünk sorra vesszük a kedvenc illatokat, és a teljes kedvelt illatvilágból alkotjuk meg a végleges változatot. Kötött forma: három találkozás és minimum két hónap. A lényege: miközben átnézünk 120-240 illatot, figyelmem kizárólag a tiéd 4x3 órára. Az alkotás közös már az illat kialakulásának első pillanatától kezdve, és ez teszi valóban lehetővé az illat személyre szabását. Csodás utazás, minden olyan illatkomponenssel megismertetlek ami közel állhat a személyiségedhez, valamint azokkal is amikről feltételezem hogy nyújthatnak valamit számodra.

Oszd meg a véleményedet!

Ezt véleményezed: Személyre szabott parfümkészítés

Használj 'space"-t az elkülönítéshez. Hosszabb kifejezésekhez használd az idézőjelet!

Loading...